Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashlee Nicole Simpson néven született 1984. október 3-án született a Texas államban található Waco-ban. Ash már gyerekkora óta balettozott. Szülei be is íratták egy balett intézetbe. 14 évesen nõvére háttér táncosa lett. De Ash még is abba hagyta a balettot és Jessica példáját követve ö is el kezdett énekelni. 2001-ben indult színészi karrierje, elõször kisebb szerepeket kapott TV showkba és különbözõ filmekbe , mint például a Tökös csajban (The Hot Chick). A legnagyobb sikert mégis a Hetedik mennyország (7th Heaven) hozta meg Ashlee-nek. Hiába mutatták ezek a szerepek azt, hogy Ashlee tud színészkedni, mégsem változtatott azon a tényen, hogy õ valójában énekelni szeretne. 2003-ban a Geffen Records aláírta vele a szerzõdést, így Ashlee azonnal elkezdhetett dolgozni elsõ albumán. Bár a popszakmában mindenki nõvéréhez hasonlítja, Ashlee 2004 júliusában adta ki debütáló albumát az Autobiography-t, amely megjelenése után két héttel már is platina lemez lett. Aslee élõ fellépései nem mindig sikerültek. 2004-ben az amerikai Saturday Night Live-ban playbackelni próbál és le is bukott! De 2005-ben újra meg hívták ebbe a mûsorba és kiváló teljesítményt nyújtott. Mivel Jessica sikereket ért el TV showjával, a Newlyweds-el, Ashlee is úgy gondolta létrehozza saját reality TV showját. A The Ashlee Simpson Show 2004 júniusában indult az MTV-n. 2005. október 18.-án kiadta második albumát I Am Me címmel.

2008. novemberében életet adott elõ gyermekének, akinek édesapja a Fall Out Boy gitárosa, Pete Wentz. A kisfiú a Bronz Mowgli nevet kapta.

Egyéb infók:
Szülei: Joe és Tina Simpson
Nõvére: Jessica Simpson
Kedvenc száma az Autobiography-ról: Undiscovered, Nothing New
Kedvenc elõadói: Steve Nicks, Pat Benatar, Hole, Green Day, Janis Joplin, Fiona Apple
Kedvenc Fimje: True Romance/ Igazi Románc
Háziállatai: Van 1 kutyája Blondei (Ryan Cabrerától kapta még régen Valentin napra.) és Hula
Kedvenc itala Red Bull
Kedvenc cipõ márkája: Prada
Kedvenc táska márkája: Mulberry
Kedvenc ruha kollekciója: Juicy
Tetoválásai: az egyik csuklóján (mint sok sztárnak) van egy csillag, a másikon a Love felirat, a bokáján pedig egy meggy van
- Miután Ashlee befutott, elsõ dolga volt hogy vett magának egy lenyitható tetejû Lexust
- Autobiography c. albumáról az összes dalt õ írta

 

Ashlee Simpson

Ashlee Simpson

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.